Elnökség

Horváth László – elnök
 
Horváth László vagyok, 1999 őszén kerültem a Műegyetemi Evezős Clubba. Verseny
eredményeimre egész életemben büszke leszek, de ennél fontosabbnak tartom azokat az élethosszig
tartó barátságokat, emberi kapcsolatokat és értékeket amiket a MEC közösségétől kaptam. 2016 óta
töltöm be az elnöki posztot, feladatom a klub képviselete és az elnökség munkájának szervezése.
Építőmérnökként közlekedés tervezéssel és beruházások lebonyolításával foglalkozom.
 
B. Kiss Gabriella dr.– ügyvezető elnök
 
2003 óta evezek a MEC-ben, 2010 óta vagyok az egyesület ügyvezető elnöke. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen geológus szakon végeztem, majd ott végeztem doktori kutatásomat, tanulmányaimat is. Jelenleg az ELTE Természettudományi Karán adjunktusként dolgozom. Házas vagyok, két gyermek édesanyja. Az egyesület ügyvezető elnökeként az operatív munkáért, a napi adminisztratív teendőkért felelek, különös tekintettel a pályázatokra és részben a külföldi kapcsolattartásra.
 

Elnökségi tagok:

Ambrus Gábor
 
30 éve tevékenykedem az evezőssportban. 20 évet versenyszerűen eveztem. 1999 óta edzősködöm, többszörös bajnok csapatokat neveltem, a klubban és a válogatottnál is.
 
 
Falussy Levente
 
2012 óta támogatom a MEC fejlődését. Nyomdai technológus, informatikus mérnök végzettséggel 2 gyermek édesapjaként vezetem vállalkozásomat. Marketing és adománygyűjtési stratégiáért valamint az arculatépítésért felelek.
 
Selmeczi Gábor
 
30 éve tevékenykedem a kenusportban, 10 évet versenyszerűen sárkányhajóztam. Világbajnok és többszörös Európa Bajnok vagyok. 2006 óta edzősködöm, klub és válogatott szinten is.
 
 
Pichler Balázs
 
1997 óta evezek a MEC-ben. A Budapesti Corvinus Egyetemen nemzetközi
tanulmányok szakon végeztem, jelenleg az Innovációs és Technológia Minisztériumban
dolgozom. Nős vagyok, két gyermek édesapja. Marketing ügyekért, csapatépítők szervezéséért, külföldi kapcsolattartásért felelek. 
 
 
Dr. Tevesz László
Tevesz László vagyok, 1999-ben kerültem a klubba. Aktív versenyzői pályafutásomat vetően 2009-tól edzőként, 2011 óta elnökségi tagként veszek részt az egyesület életében. A klub vezetőségi tagjaként a szakmai szempontok képviselete mellett a közösségépítő események, klubrendezvények szervezését vállaltam magamra.
 
 
 
A MEC edzői :
 
Ambrus Gábor - edző
Kovács Imre
Dr. Tevesz László -edző
Kenessey Piroska
 
 

Közösségi média